Este posibil să creșteți penisul: verificând 10 moduri pentru siguranță și eficacitate

Unii bărbați pot avea un gând nebun: de ce să nu-ți mărești penisul? Este posibil să o faceți mai lungă și mai groasă? În acest moment, puteți deschide materialul nostru și puteți găsi acest articol educațional util. Vă informăm: da, se poate. Dar există nuanțe.

un bărbat se uită în pantaloni și vrea să mărească pula

Acum, pentru câteva descoperiri științifice bruște: studiile arată în mod regulat că mulți tipi care își fac prea multe griji cu privire la dimensiunea dispozitivului lor au de fapt o dimensiune complet normală. Din păcate, din cauza disponibilității actuale a materialului porno, o concepție greșită comună este că un penis foarte mare va aduce mai multă plăcere unei iubite. Mare greșeală. Un studiu din 2017 a constatat că o combinație de sărut profund, stimulare genitală și sex oral este mai probabil să aducă o femeie la orgasm.

Ce rezultă din asta? Sunt șanse ca penisul tău să fie în regulă. Cu toate acestea, dacă doriți să creșteți, există mai multe opțiuni. Unele sunt extrem de costisitoare și/sau dureroase, în timp ce altele nici măcar nu garantează rezultate durabile. Am colectat o duzină de metode de mărire a penisului disponibile astăzi și le-am clasat de la cele mai întunecate la cele mai utile.

10. Introduceți implantul

Chirurgul James Elist Godot din Los Angeles susține că este singurul din lume care efectuează o intervenție chirurgicală specială de mărire a lungimii și a grosimii folosind un implant de silicon cunoscut sub numele de „Penuma". Elist susține că, în medie, lungimea crește cu 3, 8 centimetri, iar circumferința - cu până la 6 centimetri; și a instalat deja 1, 3 mii dintre aceste implanturi. Contra: Operația costă 13. 000 USD și pacienții sunt expuși riscului de infecție sau deteriorare a implantului.

Dermatologul Jesse Chen adaugă: „Un implant este ca o erecție permanentă care vă poate împiedica să vă mișcați". Imaginați-vă că mergeți la alergat cu o pula erectă pregătită. . .

9. Tăiați ligamentele

Unii chirurgi pot efectua intervenții chirurgicale de alungire prin tăierea ligamentelor penisului, ceea ce îi permite să iasă puțin mai departe de corp. Desigur, acest lucru este asociat cu riscuri grave: formarea de țesut cicatricial, durere în timpul erecției, aceleași infecții sau, de exemplu, pierderea sensibilității (sau chiar a întregii funcții, ca să spunem așa). În plus, este scump, iar studiile au descoperit că procedura adaugă aproximativ 1, 2 centimetri. De acord, acest lucru nu este ceea ce se așteaptă pacienții.

Chen notează că, după o astfel de intervenție chirurgicală plastică, poate fi dificil să menții o erecție și, în general, să pătrunzi acolo unde este necesar în anumite poziții.

8. Pompă în grăsime

În această procedură, chirurgii efectuează mai întâi liposucția, pompând puțină grăsime de la pacient dintr-un alt loc și apoi o injectează cu o seringă în cauzator. Drept urmare, după cum au observat cercetătorii neliniștiți, este posibilă o ușoară creștere a lungimii (mai puțin de 2, 5 centimetri), a circumferinței (puțin mai mult de 2, 5 centimetri) și, ca să spunem așa, a greutății organului. Ambuscada principală nu este pentru totdeauna; în timp, prietenul tău gras se poate micșora la dimensiunea inițială. În plus, ca și în cazul oricărei intervenții chirurgicale, există anumite riscuri. Iată un exemplu: un pacient de 30 de ani a murit după o intervenție chirurgicală de mărire a penisului, deoarece grăsimea i-a intrat cumva în plămâni și l-a făcut să nu mai respire.

7. Injectați plasmă bogată în trombocite (sânge)

O metodă relativ nouă: procedura presupune extragerea plasmei bogate în trombocite și injectarea acesteia în penis, care ar trebui să stimuleze fluxul sanguin și, în cele din urmă, să facă organul mai mare.

„Protocolul clasic implică injecții pentru a pompa sângele mecanic timp de câteva săptămâni, ceea ce întinde ligamentele suspensive pentru a crește lungimea și a îmbunătăți circulația", explică Chen. „Programele îmbunătățite care adaugă celule stem și exozomi sunt, de asemenea, foarte populare în practica mea, deoarece oferă îmbunătățiri mai rapide și mai consistente în funcție și dimensiune. "

Dar, în acest moment, pur și simplu nu există suficiente cercetări pentru a o considera o opțiune bună pe termen lung.

6. Încearcă jelq (jelqing)

Nu se știe când a apărut prima dată jelqing-ul, se pare că au început să fie folosite în civilizația arabă antică. Ceea ce știm este o anumită tehnică manuală de întindere pe care mulți încearcă să mărească lungimea și grosimea penisului.

„Majoritatea ghizilor recomandă să așteptați o erecție aproape completă. După aceea, trebuie să aplicați lubrifiant și să prindeți ferm baza penisului într-un inel al degetului mare și al arătătorului. Strângeți inelul și treceți mâna pe toată lungimea, de parcă o „mulgeți". Prinde imediat baza cu cealaltă mână și repetă. "

Poate jelq să facă cu adevărat un penis mai mare? Majoritatea experților medicali spun că nu și adaugă că poate fi chiar dăunătoare, cum ar fi cauzarea unei curburi a penisului. Grant Stoddard a încercat cu abnegație jelqing timp de două săptămâni și nu a găsit nicio schimbare în dimensiune.

„Este mai ușor să folosești o pompă pentru penis care ajută cu adevărat la circulație", spune Chen.

5. Plimbați-vă cu un prelungitor

Au fost deja dezvoltate mai multe dispozitive pe care bărbații le pot purta zilnic sub haine pentru a întinde progresiv penisul și a crește lungimea și/sau circumferința acestuia.

Unii experți cred că aceste dispozitive pot funcționa, iar un studiu foarte mic din 2015 a constatat că un prelungitor a adăugat aproape un inch și jumătate la lungimea penisului. Același erou Stoddard a încercat un extender conceput pentru bărbații cu boala Peyronie (pe care nu o avea). După ce a folosit acest dispozitiv aproape o lună, a constatat o creștere a lungimii de aproximativ 1, 2 centimetri.

Cu toate acestea, Jamin Brambhatt, un urolog din Florida, spune că disconfortul și potențialul de cicatrizare nu merită: „Nu există prea multe cercetări cu privire la beneficiile extensiilor și va trebui să le purtați câteva ore pe zi pe cele mai sensibile. parte a corpului tău. "

4. Injectați materiale de umplere dermică

Injecțiile de umplere cutanată sunt o altă metodă care poate crește circumferința cu până la 2, 5 centimetri (dacă sunt injectate pentru o perioadă lungă de timp). Această procedură este populară printre pacienții lui Chen, deoarece aceștia „primesc o creștere instantanee a lungimii și a grosimii".

Dar efectul este doar temporar. „Longevitatea materialelor de umplutură depinde de cât de activ sunteți sexual, deoarece mai multă mobilitate crește metabolismul materialelor de umplutură", spune Chung. „Deși mai aveți puțin timp după un an, cel mai probabil veți dori să retușați până atunci. "Există, de asemenea, potențiale efecte secundare, inclusiv umflături și vânătăi sub piele.

Un tip care a trecut prin această procedură a dat un interviu în care a vorbit despre un alt efect secundar - o schimbare a formei (curbură):

„În ciuda sfatului dr. Schafer de a aștepta cu sex, probabil că am început prea devreme, prea mult și prea entuziasmat după prima injecție. Acest lucru sa întâmplat înainte ca materialul de umplutură să fie complet conectat la țesuturile penisului meu. Dacă înainte aveam un penis foarte uniform și frumos, acum a devenit puțin bombat la mijloc. Poate că umflatura nu era atât de mare, dar am observat ceva, pentru că mi-am examinat cu atenție penisul, de aproximativ 42-43 de ani.

Din fericire, medicul a reușit să corecteze formularul cu injecții suplimentare la programarea de urmărire.

3. Pune duza (pentru sex)

Sunt vândute în magazinele pentru adulți și pur și simplu puse pe penis, ca un prezervativ - doar mai voluminos și de obicei din silicon. Atașamentele au fost inițial dezvoltate în scopuri medicale, dar astăzi mulți le folosesc și ca jucării sexuale. „Ele măresc grosimea și lungimea și pot avea coaste sau alt relief pe peretele exterior sau interior pentru a oferi stimulare pentru oricare partener", a spus Chen într-un interviu.

2. Rade-ți pubisul

Dacă nu doriți să vă întindeți sau să lucrați cu nimic, există un lucru simplu pe care îl puteți face pentru a vă face penisul să arate mai mare: rade-ți părul pubian. Gandeste-te la asta. Când este ascuns de o tufă de păr pubian, pare mai mic decât dacă ar fi vizibil în toată splendoarea sa.

1. Pierde in greutate

Pe de o parte, aceasta este o iluzie optică: penisul va părea mai mare atunci când nu este ascuns sub o burtă sau coapse proeminente. Pe de altă parte, scăpând de excesul de grăsime, veți avea un nivel mai ridicat de testosteron și un flux sanguin îmbunătățit, ceea ce poate crește libidoul și poate ajuta penisul să se umple mai mult în timpul unei erecții.