Recenzii despre Maral Gel

 • Alexandru
  Am încercat Maral Gel, penisul meu a crescut cu 4 cm într-o lună, l-am folosit când am plecat într-o călătorie de afaceri. Pe scurt, l-am avut 15 cm, acum are 14 și a crescut decent în grosime. La sosirea mea, soția mea a observat imediat schimbările, a întrebat - ce este cu el? Am răspuns că am mâncat mulți morcovi și nu am spus adevărul. A început să-i placă mai mult.
  Maral Gel
 • Gheorghe
  Am 5 cm până la penis timp de 1, 5 luni, a crescut fără probleme. Sunt șocat. La început nu am crezut că Maral Gel ar putea ajuta. Penisul Meryl în fiecare săptămână și rezultatul este cu adevărat acolo și mi se potrivește mai mult, acum am 20 cm cu un bănuț, eram 15 cu coada de cal.
  Maral Gel
 • Ioan
  Lucru!!! M-am dus să las o recenzie de bucurie, pe scurt, îl folosesc de 2 săptămâni, am crescut deja cu 2 centimetri, astăzi conducătorul meu l-a confirmat, în general îl folosesc în continuare cu mare plăcere și sfătuiesc toata lumea.
  Maral Gel
 • Dumitru
  Am decis să-mi măresc penisul cu Maral Gel. Am profitat de ea și în 5 săptămâni penisul meu a crescut cu 4 cm și grosimea a fost nerealistă. Clienții țipă cu încântare (lucrez în striptease), se întâmplă ca penisul meu să nu urce până la capăt și să-i doară, așa cum recunosc ei înșiși. Dar am devenit mult mai încrezător în mine, mă simt mai bine.
  Maral Gel
 • Ioan
  Ca să nu spun că nu mi-a plăcut dimensiunea mea, dar am vrut să adaug încă câțiva centimetri în plus. Am căutat mult timp cum să o fac, dar în cele din urmă am dat peste Maral Gel. Și știi ce? Sunt foarte mulțumit de rezultat, penisul meu a crescut cu 4 centimetri într-o lună! Îi sfătuiesc pe toți.
  Maral Gel
Evaluarea utilizatorilor Maral Gel
4.6
9