Tipuri și utilizare de atașamente pentru mărirea și îngroșarea penisului

Întrebarea lungimii organului de reproducere îi îngrijorează pe mulți bărbați, deoarece aceștia sunt adesea nemulțumiți de dimensiunea lor. Astăzi, sunt folosite diverse metode și dispozitive pentru a prelungi penisul bărbaților. Cu toate acestea, mulți disting din toată această varietate duze de pe penis, care ajută la creșterea dimensiunii falusului pe cont propriu.

Ce sunt duzele și pentru ce sunt folosite?

Duza de extensie - un dispozitiv folosit pentru a crește penisul bărbaților în momentul realizării sexului. Unii le confundă cu extensii, însă sunt dispozitive complet diferite.

Extensoarele sunt folosite pentru a modifica fizic dimensiunea penisului, iar duzele sunt necesare doar pentru un act sexual mai bun.

După ce v-ați ocupat de descrierea de bază a dispozitivului, ar trebui să aflați pentru ce este folosit cel mai des. Există mai multe motive pentru care folosesc astfel de dispozitive:

 • lungimea și grosimea insuficientă a penisului,
 • nemulțumirea partenerului în timpul sexului,
 • act sexual scurt,
 • sensibilitate crescută a capului,
 • ejaculare rapidă,
 • orgasm slab la un partener sexual.

Cu toate acestea, cel mai adesea sunt utilizate din cauza dimensiunilor mici ale organului reproducător.

Soiuri

Înainte de a utiliza duze pe penis, trebuie să vă familiarizați cu principalele soiuri ale acestor dispozitive. Astăzi există un număr mare de duze care se potrivesc aproape oricărui bărbat.

deschis

Modelul deschis este cel mai des folosit de bărbați în timpul actului sexual. Acest dispozitiv este folosit nu pentru alungire, ci pentru îngroșarea falusului.

tipuri de duze pentru marirea penisului

Acest lucru oferă o stimulare suplimentară vaginului partenerului în timpul relațiilor amoroase. În ceea ce privește funcționalitatea, acest model seamănă cu un alt dispozitiv - un inel erectil.

Pentru a utiliza modelul deschis, organul sexual este adus într-o stare de erecție. Dacă falusul nu este excitat, dispozitivul nu va funcționa pentru a mări penisul.

Închis

Dispozitivele închise sunt considerate modele clasice de duze pentru băieți. Diferența lor față de dispozitivele deschise este că sunt folosite ca o extensie a bărbăției. În exterior, dispozitivul arată ca un mic tampon care este pus pe capul penisului.

Principalul avantaj al modelului închis este prevenirea ejaculării precoce în timpul sexului.

Vibrând

Pentru a-ți satisface partenerul sexual, este recomandat să folosești aparate echipate cu masaj special cu vibrații.

duza vibranta pentru marirea penisului

Există diverse modele de vibrații în ceea ce privește costul și funcționalitatea. Cele scumpe sunt echipate cu setări de viteză a vibrațiilor și sunt vândute cu telecomandă.

coşuri

Ar trebui să se distingă soiurile cu coșuri pe suprafața lor. Modificările unor astfel de dispozitive diferă ca înălțime, lungime, formă și chiar numărul de coșuri. Modelele mai scumpe sunt acoperite cu bile făcute sub formă de model.

în relief

Dispozitivele de relief pentru penis se disting prin suprafața lor, care diferă de alte modele. Suprafața poate fi acoperită cu un model tridimensional, vârfuri lungi sau bile mici. O astfel de acoperire non-standard va oferi fetei o experiență de neuitat datorită stimulării suplimentare a vaginului.

duza de pula mărită

Stimulante

Cel mai adesea sunt folosite pentru a îngroșa penisul, deoarece sunt fabricate din silicon. Caracteristicile distinctive ale modelelor de stimulare cu silicon sunt modelul de pe suprafață și forma distinctivă a dispozitivului. Datorită acestui fapt, se realizează o stimulare suplimentară a pereților vaginali ai partenerului. Dezavantajele unora includ o scădere a sensibilității capului la utilizarea acestei duze pentru a mări penisul.

Înainte de a cumpăra modele stimulatoare, este recomandat să vă familiarizați cu tipurile acestora. De exemplu, magazinele vând modele cu stimulatoare suplimentare de clitoris sau masaj cu vibrații.

Modele notabile

Înainte de a cumpăra un aparat de mărire a penisului, trebuie să vă familiarizați cu modele eficiente de la producători cunoscuți. Numai după ce vă familiarizați cu ele, puteți achiziționa o duză de înaltă calitate și potrivită pentru falus.

un bărbat se uită în pantaloni și vrea să mărească pula cu o duză

Modelul #1

Se deosebește de alte modele, deoarece se prezintă sub forma unui inel echipat cu vibrații. Aparatul este fabricat din silicon durabil și, prin urmare, are o durată de viață lungă.

Când este utilizat, acest model este atașat cu un dispozitiv de reținere la scrot, iar un penis erect este plasat în inel. Partea superioară a inelului cu gloanțe vibrante este situată lângă cap. Partea vibratoare a dispozitivului este plasată într-o carcasă de protecție, ceea ce face posibilă utilizarea acestuia chiar și în apă. Modelele vor crește lungimea penisului în timpul sexului cu cinci centimetri.

Modelul #2

femeie în pat cu un bărbat care a mărit pula cu o duză

La fabricarea modelului a fost folosit silicon special, care face posibilă prinderea strânsă a falusului și repetarea cu precizie a formei acestuia cu contururi. Acest model este perfect pentru băieții cu sensibilitate scăzută a capului, deoarece nu afectează senzațiile de contact tactil cu un partener.

Modelul se vinde in set cu trei extensii, cu ajutorul carora se mareste lungimea cu 2–3 cm, iar diametrul cu 1, 5 cm.

Modelul #3

La sfârșit există mai multe vârfuri mici și solide, iar dispozitivul în sine este acoperit cu un model în relief. Folosind dispozitivul, bărbăția se prelungește cu 5-6 cm și se îngroașă cu 2 cm.

femeie cu un bărbat duză de pula mărită

Aparatul este produs fără antene suplimentare pe cap.

Modelul nr. 4

În exterior, această duză nu are caracteristici. Ea, ca multe alte dispozitive, este acoperită cu un model în relief și are mici vârfuri dure pe cap. Caracteristicile distinctive includ un vibrator la bază, realizat sub formă de iepuraș. Începe automat să funcționeze la contactul tactil cu un partener.

Modelul nr. 5

Acesta este un model scump care este fabricat din piele cibernetică de înaltă calitate și este echipat cu vibrații reglabile. În timpul funcționării, dispozitivul se încălzește până la temperatura corpului, astfel încât partenerul să nu simtă nicio diferență între duza și organele genitale reale ale tipului. Dezvoltatorii au încercat să facă acest dispozitiv cât mai asemănător cu un membru real. Butoiul modelului este perfect neted, iar pe margine este un cap roz.

Când utilizați această duză pentru alungirea în grosime, organul crește cu 2 cm, iar în lungime - cu 5-6 cm.

Caracteristicile aplicației

Orice duză de alungire și îngroșare se face aproape în același mod. Prin urmare, există recomandări de bază care sunt urmate atunci când se utilizează orice model.

Inainte de a utiliza aparatul achizitionat, acesta se spala bine intr-o solutie preparata din apa si sapun antibacterian. Acest lucru se face pentru a dezinfecta duza. După spălarea aparatului, acesta este întins atât în lungime, cât și în lățime astfel încât să nu fie probleme cu punerea duzei. Unii băieți pun puțină pudră de talc înăuntru înainte de utilizare, pentru ca organul genital să intre mai bine.

Duza este trasă pe suprafața organului cu mare atenție pentru a nu deteriora nimic accidental. Când capul se potrivește complet în interiorul dispozitivului, îl puteți întinde pe restul de-a lungul lungimii penisului.

intimitate cu duza pentru marirea penisului

Înainte de actul sexual, suprafața duzei este lubrifiată cu un lubrifiant. Acest lucru se face astfel încât partenerul să nu experimenteze durere și disconfort în timpul sexului. În timpul intimității, toate mișcările se fac foarte atent și încet.

Duza are nevoie de îngrijire adecvată și, prin urmare, imediat după încheierea actului sexual, se spală bine cu săpun și se usucă. Este de remarcat faptul că este indicat să spălați aparatul după fiecare ejaculare.

Contraindicatii

Pentru a întinde penisul, fiecare tip poate folosi duza potrivită. Cu toate acestea, există încă câteva avertismente de care ar trebui să fii conștient:

măritor de penis
 • Nu utilizați astfel de dispozitive pentru sex oral sau anal.
 • Duzele sunt folosite strict conform instrucțiunilor.
 • Duzele nu trebuie purtate de persoanele cu boli de sânge.
 • Bărbații cu boli cardiovasculare ar trebui să consulte un medic înainte de a folosi duza.
 • Înainte de utilizare, trebuie să vă asigurați că nu există alergie la materialul din care este făcută duza.

Concluzie

Uneori, sexul cu un partener nu aduce nicio plăcere din cauza unui penis mic. Pentru a rezolva această problemă, se folosesc aparate de mărire a penisului.