Cum să mărești un penis cu sifon și cât de eficient este

Un bărbat este nemulțumit de dimensiunea penisului său și vrea o creștere cu sifon

Dacă sunteți interesat de întrebarea cum să măriți un penis cu sifon, probabil că sunteți nemulțumit de dimensiunea penisului. Măsurile radicale nu sunt pentru tine, iar pentru operație este necesară prescripția medicului. Există multe opțiuni alternative, inclusiv tratamente la domiciliu cu bicarbonat de sodiu. Cu câți centimetri puteți crește grosimea, lungimea penisului, veți afla mai jos rețete detaliate și instrucțiuni. Rețineți că acesta nu este cel mai sigur mod și nu îl recomandăm. Prin urmare, vom numi contraindicații, posibile riscuri.

Beneficiile sifonului pentru penis

Pentru a înțelege dacă este posibil să schimbați în bine dimensiunea penisului cu ajutorul sifonului, să vorbim mai întâi despre proprietățile benefice ale unui astfel de instrument.

 1. Iritația pielii la locul aplicării. In acest fel, circulatia sangelui creste, circulatia sangelui este activata, iar acest lucru atrage dupa sine o umflare temporara a penisului.
 2. Îmbunătățirea erecției. Expunerea locală în mod regulat crește fluxul de sânge în zona genitală, acest lucru are un efect pozitiv asupra funcției erectile. Țesuturile sunt umplute cu sânge mai repede și mai puternic, oferind o erecție puternică.
 3. Prevenirea bolilor. Rezultatele numeroaselor studii medicale au arătat că iritația locală moderată a pielii cu sifon previne bolile organelor pelvine.
 4. Rezultat rapid. Bicarbonatul de sodiu poate fi folosit în situații de urgență când faci sex cu o femeie și vrei să o impresionezi cu o erecție puternică și de lungă durată.
 5. Potrivit pentru uz casnic. Daca nu vrei sa mergi la medic, sa selectezi medicamente sau metode radicale de marire a penisului, poti apela la ajutorul unei pulberi care este mereu la indemana.
 6. Disponibilitate. Pentru a efectua manipulări pentru a îmbunătăți erecția și creșterea penisului, nu trebuie să cheltuiți mulți bani. Sifonul costă un ban, îl poți cumpăra din orice magazin.
 7. Dezinfectare. Bicarbonatul de sodiu este un excelent agent antimicrobian, antifungic. Curăță pielea de bacteriile patogene, vindecă.
 8. Efect antiinflamator. Cu utilizarea corectă a unui astfel de instrument, puteți opri rapid procesul inflamator. Prin urmare, sifonul este utilizat pentru prevenirea și tratamentul prostatitei în porii inițiali.
 9. curatare. Utilizarea regulată a sifonului elimină toxinele din organism. Proprietățile de sorbție sunt posibile în cazul aplicării interne.
 10. Anestezie. Bicarbonatul de sodiu este un analgezic ușor, sigur. Utilizarea corectă elimină sindromul durerii de diferite etiologii.

În ceea ce privește dimensiunea penisului, sifonul duce la extinderea vaselor de sânge, crescând aportul lor de sânge.

Fluxul de sânge către penis face ca corpurile cavernoase să se întindă mai mult, crescându-le elasticitatea. Procedurile regulate fixează rezultatele, erecția devine mai puternică, mai puternică, mai lungă, datorită acestui fapt are loc o creștere.

Beneficiile folosirii bicarbonatului de sodiu pentru penis

Este adevărat că folosirea sifonului singur poate crește organul masculin acasă? După cum arată practica multor bărbați care folosesc în mod regulat pudra conform anumitor rețete și reguli, rezultatele sunt cu adevărat posibile.

Efectul se datorează efectului de subțiere a sângelui, vasodilatator, care este necesar pentru realizarea rapidă a unei erecții.Într-o consistență lichidă, sângele este mai ușor și mai rapid distribuit în organele pelvine.

Acest lucru previne formarea cheagurilor de sânge, procesele congestive ale sistemului genito-urinar. Regularitatea este principala garanție a obținerii rezultatelor, deoarece numai procedurile constante vor întinde mecanic țesuturile penisului sub avântul unui volum mare de sânge. Prin încercări, experimente, cercetări a fost chiar posibil să se indice câți centimetri va crește organul și cât va dura rezultatul.

Cât poți crește

Metodele și rețetele simple pentru utilizarea sifonului pentru mărirea penisului duc la modificări bune ale parametrilor.

Experiența reală a bărbaților care au folosit acest produs local, intern de mult timp, a arătat că creșterea medie a grosimii și lungimii poate fi de 2-3 cm. Dar acest lucru este posibil numai cu respectarea strictă a instrucțiunilor, muncă lungă. Dinamica pozitivă este observată deja într-o lună.

Cât durează rezultatul

Este posibil să creșteți lungimea și grosimea organului de reproducere, vi se cere să utilizați corect produsul, să respectați măsurile de siguranță, instrucțiunile și rețetele dezvoltate.

După obținerea rezultatelor, nu vă grăbiți să renunțați la cursuri. În fiecare lună, ia o pauză de 1-2 săptămâni și continuă, altfel nu vei putea salva roadele eforturilor tale.

Instrucțiuni pentru utilizarea sifonului pentru mărirea penisului

Pentru cei care nu au reușit să crească lungimea și grosimea dorite a organului genital în timpul pubertății, a fost propusă o tehnică interesantă și accesibilă - utilizarea sifonului. Comportă contraindicații, riscuri, de aceea este indicat să consultați un medic.

Pasta de sifon pentru marirea penisului prin masaj

După ce ați fost aprobat, urmați acești pași:

 • pregătirea pentru proceduri la domiciliu;
 • partea principală a comportamentului lor;
 • recuperare.

Dacă săriți peste orice etapă, nu numai că nu puteți crește dimensiunea organului de reproducere, ci și vă puteți dăuna sănătății cu efecte secundare. Prin urmare, înainte de a continua cu acțiunile active, citiți cu atenție toate instrucțiunile, asigurați-vă că sunteți gata să le urmați în întregime.

Etapa pregătitoare

Nicio metodă de mărire a penisului nu vă va ajuta dacă nu vă pregătiți mai întâi pentru ele.

În contextul măririi penisului cu sifon, vă recomandăm:

 • cumpărați sifon de bună calitate, economiile sunt nepotrivite pentru o astfel de activitate;
 • testați pielea pentru o reacție alergică, aplicați o cantitate mică de pulbere în zona umezită a cotului (dacă apare roșeață, mâncărime, tehnica este contraindicată);
 • înainte de fiecare procedură, aburiți pielea penisului, pentru aceasta, faceți o compresă cu un prosop înmuiat în apă caldă, băi de organe, faceți un duș;
 • dacă utilizați componente suplimentare (de exemplu, miere, ierburi, articole de baie), pregătiți totul în avans;
 • păstrați întotdeauna șervețele sanitare uscate la îndemână pentru a îndepărta excesul de bicarbonat de sodiu la sfârșit.

Procedura de bază

Acum, că sunteți gata să lucrați, alegeți rețetele potrivite de bicarbonat de sodiu sau combinați mai multe simultan pentru a îmbunătăți efectul. Dar nu vă abateți de la recomandări, utilizarea necontrolată a sifonului poate provoca reacții adverse.

Există mai multe opțiuni de aplicație:

 • băi;
 • masaj;
 • comprese.

tăvi

Băile de sodă elimină eficient inflamația sistemului genito-urinar, elimină ciupercile și microbii, curăță toxinele și toxinele și îmbunătățesc procesele metabolice.

Este mai bine să le luați seara preparând o soluție conform următoarei rețete:

 • Se amestecă 3 litri de apă clocotită cu un pachet de sifon;
 • trageți apă caldă în baie;
 • adăugați soluție de sifon.

Este necesar să faceți o astfel de baie nu mai mult de 25-30 de minute în fiecare zi.

La final, asigurați-vă că clătiți cu un duș rece pentru a îndepărta resturile de pulbere, pentru a tonifia corpul și a accelera circulația sângelui. Acest efect garantează livrarea componentelor importante ale corpului către organele genitale.

După o baie cu sifon, un bărbat trebuie să facă un duș rece.

O altă opțiune este o baie mică doar pentru penis.Pentru a face acest lucru, luați o linguriță de pulbere la 200 de grame de apă caldă fiartă. În soluția rezultată, scufundați penisul timp de 10-15 minute. La final, clătiți-l cu apă curată, înveliți-l pentru a se menține cald mai mult timp. Este necesar să se efectueze astfel de manipulări cu o oră înainte de actul sexual, oferind o erecție puternică.

Masaj

Puteți crește demnitatea prin masaj cu sifon. Este important să se respecte adecvarea și simțul proporției pentru a nu răni pielea delicată a organului. Sarcina principală a masajului este de a încălzi țesuturile, de a crește circulația locală a sângelui, de a întinde țesuturile cavernose ale penisului.

Principiul masajului este simplu:

 • amestecați apa cu sifon în proporții egale;
 • aplicați amestecul pe pielea penisului;
 • efectuați mișcări de frecare, netezire;
 • mutați mâinile de la baza penisului la cap;
 • nu este necesar să expuneți și să atingeți capul, pentru a nu răni membrana mucoasă;
 • masaj timp de aproximativ 20 de minute;
 • La final, clătiți organul cu apă caldă și curată.

Pentru o alunecare mai bună, puteți folosi ulei vegetal în loc de apă.Pentru asta ai nevoie de:

 • ungeți pielea organului cu ulei vegetal (cel mai bine este uleiul de măsline);
 • deasupra cu bicarbonat de sodiu;
 • efectuați mișcări ușoare de masaj de la rădăcină la cap;
 • evitați contactul cu capul, ca în metoda anterioară;
 • la final se spala organul cu apa calduta si sapun.
Când masați penisul cu sifon, este imperativ să folosiți ulei vegetal

O altă componentă suplimentară pe care o poți folosi în masaj este mierea.Pentru o astfel de procedură veți avea nevoie de:

 • preparați un amestec de cantități egale de miere și sifon;
 • amestecați-le bine;
 • aplicați masa pe tija penisului;
 • masaj cu mișcări ușoare de frecare;
 • dupa 3-4 minute se spala organul cu apa calduta si sapun.

Fiecare tehnică vizează întinderea mecanică a țesuturilor.

După masaj, relaxați-vă, luați o poziție orizontală a corpului. De ceva timp, corpul va trebui să se recupereze, așa cum se întâmplă după orice procedură de masaj.

Comprese

Cea mai populară tehnică de mărire a penisului cu sifon sunt compresele. Diferențele sale sunt simplitatea și viteza de pregătire, efort minim, efect excelent.

Ce trebuie să faci:

 • luați 100 ml apă caldă;
 • dizolvați 1-2 linguri de pulbere în ea;
 • luați o bucată de tifon, îndoiți-o în mai multe straturi;
 • umeziți compresa cu amestecul, înfășurați penisul;
 • îndepărtați compresa după câteva minute;
 • Clătiți organul cu apă caldă și curată sau ștergeți-l cu un șervețel.

Efectuați astfel de comprese în mod regulat timp de până la 30 de zile la rând.

Dacă săriți peste proceduri, le va reduce eficacitatea.

Periodic, în amestec se pot adăuga uleiuri esențiale (chiparos, cardamom, ace etc. ). Esterii au un efect pozitiv asupra bunăstării generale, ameliorează stresul și oboseala.

Recuperare

După oricare dintre manipulările descrise mai sus, este indicat să vă relaxați, să vă întindeți un timp.Nu vă grăbiți să vă întoarceți imediat la treburile și preocupările obișnuite, organismul are nevoie de putere pentru a restabili fluxul sanguin, altfel o reacție de stres nu poate fi evitată.

Luând bicarbonat de sodiu pe gură pentru a face penisul să crească

Puteți completa procedurile luând sifon în interior. Acest lucru promite un efect pozitiv nu numai asupra vaselor de sânge și circulației sanguine, ci și asupra întregului organism. De asemenea, se remarcă eliminarea zgurii, normalizarea proceselor metabolice și prevenirea bolilor. Într-un astfel de caz, este important să urmați instrucțiunile pentru a nu vă afecta sănătatea.

Metoda de ingerare:

 • începeți cu doze mici dintr-o astfel de pulbere, un sfert de linguriță de 2 ori pe zi între mese;
 • se aduce treptat o singură doză la 1 linguriță, dar astfel încât să nu existe disconfort și efecte secundare;
 • diluați sifon în apă caldă curată - o lingură mică într-o jumătate de pahar de apă, apoi luați-o pe stomacul gol.

Această metodă de fapt nu afectează în mod direct funcționarea penisului și dimensiunea acestuia.

Utilizarea prelungită și moderată subțiază sângele, îmbunătățește circulația sângelui, acest lucru vă va face mult mai ușor să obțineți o erecție puternică. Înainte de a începe astfel de manipulări, asigurați-vă că nu există contraindicații.

Trucuri suplimentare pentru a spori efectul sifonului

În paralel cu astfel de proceduri, puteți practica și alte metode de mărire a penisului. Acestea sunt opțiuni sigure, eficiente, care nu necesită consultarea unui medic. Sunt compatibile cu băi, masaje, comprese cu sifon. De exemplu:

 1. pompă de vid. Dispozitiv de îmbunătățire a erecției în siguranță. Utilizarea regulată garantează o creștere a lungimii cu până la 10%. Penisul este plasat în interiorul balonului, presiunea din spate atrage cu forța sângele în corpurile cavernoase, întinzându-le.
 2. jelqing. O tehnică care amintește de masturbare, dar fără ejaculare. Penisul este încălzit înainte de începerea acțiunii, se aplică un lubrifiant, după care se face un inel din index și degetul mare și se întinde penisul de la bază până la cap. Exercițiile se practică la început de 2 ori pe zi, în timp mai des.

Contraindicații pentru utilizarea sifonului

În ciuda faptului că sifonul este disponibil în fiecare casă, nu orice bărbat îl poate folosi în astfel de scopuri. Produsul are o serie de contraindicații.

Dacă doriți să rămâneți la rețete de băi, comprese sau masaje, acest lucru nu va fi acceptabil atunci când:

 • prezența rănilor, zgârieturilor, erupțiilor cutanate pe pielea organului genital;
 • intoleranță la medicament, prezența unei reacții alergice;
 • patologii ale penisului de natură congenitală, dobândită.

Pentru utilizarea internă a soluției de sifon există și contraindicații:

 • patologii ale tractului digestiv cauzate de un dezechilibru al echilibrului acid;
 • ulcere peptice;
 • reacții alergice la bicarbonatul de sodiu.

Acordați întotdeauna atenție datelor de expirare ale produsului. Dacă data se apropie de sfârșit sau a depășit deja limita acceptabilă, este mai bine să refuzați să o utilizați.

Semne de calitate slabă - o nuanță gălbuie, un miros specific.

Riscuri posibile

Orice mijloc sau tehnică de mărire a penisului are propriile sale contraindicații și efecte secundare. Acest lucru este valabil și pentru rețetele de mai sus cu bicarbonat de sodiu.

Alergia sub formă de umflare și roșeață este un posibil efect secundar al utilizării sifonului.

Utilizarea irațională amenință cu astfel de riscuri:

 • dezvoltarea reacțiilor alergice, de exemplu, umflarea, înroșirea pielii, arsuri, depresie respiratorie;
 • umflare în zona genitală;
 • scaun supărat atunci când este administrat pe cale orală, flatulență, arsuri la stomac, balonare în abdomenul inferior;
 • arsura, durere în zona genitală;
 • tulburări erectile, probleme cu potența;
 • durere în timpul actului sexual;
 • vene de păianjen pe pielea organelor genitale;
 • accesarea unei infecții secundare cu erupție cutanată, formațiuni purulente, urinare dureroasă.

Dintre toate metodele existente de mărire a penisului, aceasta este o măsură relativ sigură. Dar rezultatele pe care le garantează sunt temporare.

Este bine dacă combinați rețetele și instrucțiunile de mai sus cu alte metode eficiente.

Recenzii despre bărbați

 1. „Prima dată când am încercat bicarbonatul de sodiu sub formă de compresă, rezultatul a fost nesatisfăcător. Dar acest lucru se datorează faptului că l-am supraexpus mai mult decât timpul indicat, pielea s-a înroșit și s-a ars puțin. În viitor, a acționat cu atenție, din cauza căreia membrul a devenit mai plin de sânge. Datorită acestui lucru, reușesc să stau în pat mai mult înainte de apariția orgasmului.
 2. „De mult timp am început să observ că penisul părea să aibă dimensiuni mai mici, acest lucru se observă mai ales în timpul unei erecții. Am decis să încerc sifon, am făcut băi timp de o săptămână. După aceea, rezultatul a fost nesemnificativ, aproximativ 0, 5 cm lungime și grosime. Dar, pe de altă parte, erecția vine mai rapid și mai puternic. "
 3. „Nu m-a impresionat complet această tehnică din cuvântul". Am facut bai si comprese timp de o luna. Da, imediat după aceasta există un jet de sânge mai mult decât de obicei. Dar rezultatul nu durează mult, uneori pielea de la sifon devine roșie, se umflă. Am decis să încerce alte moduri.
 4. „Nu consider că această metodă este eficientă dacă nu faci nimic altceva în paralel pentru a mări penisul. Masajul, utilizarea de spray-uri speciale, creme, unguente, exerciții de întindere ajută la creșterea acestuia. Iar sifonul este, mai degrabă, o măsură auxiliară.

Ieșire

Puteți crește dimensiunea penisului cu sifon, dacă combinați diferite metode - băi, comprese, spălare, masaj. Vă recomandăm și alte metode care pot fi combinate cu rețete de sifon - jelqing, pump. Medicina alternativă sugerează, de asemenea, să luați sifon în interior. Opiniile medicilor despre dacă pulberea cu granulație fină poate afecta microcirculația sângelui în penis sunt controversate, la fel și recenziile despre acest lucru.