Gelul pentru mărirea penisului ajută la creșterea penisului?

un bărbat se uită în pantaloni și vrea să mărească pula cu gel

Atunci când alegeți un gel pentru mărirea penisului, trebuie să fiți înarmați cu informații - care remediu funcționează rapid și eficient, există reacții secundare, cum să îl utilizați corect și ce recenzii are preparatul pe bază de plante.

Mulți bărbați sunt nemulțumiți de dimensiunea penisului. La acest moment contribuie diverse circumstanțe: nemulțumirea partenerului, conflicte în cuplu, vizionarea de poze pornografice. După cum știți, în filmele pentru adulți, toți actorii au dimensiuni impresionante ale penisului: atât ca lungime, cât și ca grosime.

Poate că, cremă-gel pentru mărirea penisului este cea mai sigură metodă, dar departe de a fi cea mai rapidă. Multe mijloace trebuie folosite în decurs de 3-4 luni pentru a obține un rezultat vizibil, iar unele nu ajută deloc - apar ca o cascadorie publicitară, promițând o creștere a falusului cu 7-10 centimetri în 2 săptămâni.

Toate unguentele pentru creșterea penisului funcționează după același principiu - măresc fluxul de sânge arterial în organul reproducător, ceea ce contribuie la întinderea corpurilor cavernosi. Ele diferă în funcție de producător, cost, compoziție, instrucțiuni. Cel mai adesea, un gel sau o cremă trebuie combinate cu exerciții speciale, dispozitive.

Beneficiile și eficacitatea gelurilor pentru mărirea penisului

Organul reproducător al unui bărbat este format dintr-un corp spongios și corpuri cavernose. În momentul excitației, există un flux de sânge în aceste cavități, ceea ce contribuie la o ridicare bună și la o erecție lungă. Gelurile pentru bărbați acționează ca un fel de iritanți care provoacă un jet de sânge cu un volum mai mare, respectiv, corpurile sunt umplute cu mai mult, ceea ce duce la întinderea lor.

durere în zona inghinală ca contraindicație la utilizarea gelului pentru mărirea penisului

Astfel, dacă utilizați remediul pentru o lungă perioadă de timp, atunci există o întindere a cavităților, ca urmare, organul sexual în timpul unei erecții devine mai mare cu câțiva centimetri.

Utilizarea agenților topici contribuie la normalizarea circulației sângelui, îmbogățește celulele și țesuturile moi cu nutrienți necesari creșterii. Penisul crește în lungime și grosime, starea pielii se îmbunătățește. Cremele au un efect pozitiv asupra activității sexuale a bărbaților, pot crește potența, pot îmbunătăți erecția.

Pe fondul utilizării cremei, fluxul sanguin este accelerat și are loc diviziunea celulară activă. Aceste aspecte sunt accentuate de acțiunea mecanică asupra penisului. De exemplu, în timpul pompării sau întinderii manuale a falusului.

Beneficiile cremelor pentru mărirea penisului:

  • Poate fi folosit la orice varsta;
  • Fara contraindicatii;
  • Dintre efectele secundare, doar o alergie la componente (probabilitatea de dezvoltare este mică);
  • Compoziție pe bază de plante care nu este dăunătoare sănătății;
  • Aplicare la domiciliu;
  • Cost relativ mic.

Cât despre eficiență, nu totul este clar. Există păreri complet opuse asupra diferitelor mijloace. În ciuda afirmațiilor producătorilor, nu există un gel universal care să-i ajute pe toată lumea fără excepție. Prin urmare, va trebui să încerci să ai răbdare până vei găsi opțiunea perfectă.

Există mai multe tipuri de geluri. Primul grup include mijloace de efect pe termen scurt - penisul crește timp de câteva ore, este utilizat înainte de sex. Al doilea grup include geluri cu acțiune prelungită - trebuie să-l folosești mult timp, dar rezultatul persistă pe tot parcursul vieții. A treia categorie este unguentele specializate utilizate în combinație cu alte metode de mărire a penisului.

Cele mai bune geluri pentru mărirea penisului

Se vând diverse geluri pentru mărirea penisului. Trebuie să le cumpărați online de pe site-ul oficial al producătorului. În farmacie, nu sunt furnizate fonduri pentru creșterea penisului. În rândul bărbaților, este popular un remediu pe bază de plante care mărește lungimea și grosimea organului de reproducere.

Compoziția este naturală. Extractul de ciulin ajută la creșterea nivelului de testosteron din sânge, poate ajuta la creșterea potenței. Goryanka intensifică dorința sexuală, are un efect pozitiv asupra spermatogenezei, respectiv fertilitatea masculină. Maca peruană (un alt nume este „iarbă pentru sex") îmbunătățește circulația sângelui în pelvis, are un efect benefic asupra sistemului reproducător.

Compoziția conține alte componente care sunt concepute pentru a spori efectul substanțelor biologic active. Instrucțiuni de utilizare a produsului:

  1. Spălați penisul, ștergeți-l.
  2. Aplicați pe penis în timpul erecției.
  3. Frecați în trunchi, distribuind uniform pe toată suprafața.
  4. Utilizați cu 20-30 de minute înainte de sex.

Potrivit bărbaților, gelul exacerbează senzațiile din timpul intimității, crește durata actului sexual și combate ejacularea precoce. Instrucțiunea spune că creșterea penisului începe după 2 săptămâni de utilizare zilnică. Cel mai adesea, această cremă este combinată cu o pompă sau un extender.

Cremele nu sunt un panaceu, cu alte cuvinte, un penis nu va crește într-o săptămână. Pentru a obține efectul dorit, gelurile sunt folosite timp de câteva luni. Eficacitatea lor nu depinde de vârsta bărbatului, așa că pot fi folosite atât la vârsta de 18 ani, cât și la vârsta de 50 de ani.