Ce se întâmplă dacă vă întindeți penisul?

Întinderea corectă a penisului pentru a crește dimensiunea acestuia

Nu orice om este mulțumit de dimensiunea penisului său. Unii aleg o soluție radicală și destul de periculoasă a problemei - fac o operație chirurgicală.

Dar această abordare este plină de complicații grave, până la incapacitatea de a face sex.

Din fericire, există multe modalități de a vă mări rapid penisul acasă.

Uneori, doar câteva exerciții sunt suficiente pentru a întinde penisul pentru a duce la un rezultat pozitiv. Trebuie să o faci în fiecare zi, apoi efectul va apărea mult mai repede.

Penisul poate fi mărit prin întindere?

Mărimea și forma organului reproductiv masculin depinde de caracteristicile individuale ale organismului. Cu toate acestea, prin acțiune mecanică, puteți schimba acești indicatori. Feedback-ul de la bărbații care au încercat să tragă penisul acasă dau speranță că această metodă funcționează. Unii susțin că au reușit să crească demnitatea cu 6 cm sau mai mult.

Mai mult, cu ajutorul exercițiilor, puteți îndrepta penisul, care este curbat de la naștere, și, de asemenea, elimina problema ejaculării precoce.

Întinderea forțată a penisului

Tehnici eficiente

Înainte de a începe să faceți exerciții speciale, trebuie să măsurați lungimea penisului. Acest lucru vă va ajuta să vă urmăriți progresul. Cum să determinați corect lungimea unui organ masculin:

 • aplicați o riglă sau o bandă de măsurare pe baza penisului în timp ce este ridicat;
 • apăsați ușor pe zona pubiană până când mâna se sprijină pe os (deosebit de importantă pentru bărbații obezi);
 • notează rezultatul pentru a nu uita.

În medie, lungimea penisului la bărbații adulți variază între 13 și 16 cm. Astfel, cu ajutorul exercițiilor, puteți deveni proprietarul unui penis mai lung de 20 cm.

Nu se recomandă utilizarea acestor metode în adolescență, deoarecepenisul se află în stadiul de creștere și poate fi deteriorat.

Cum mă pregătesc pentru tragere?

Pregătirea trebuie făcută înainte de curs. În caz contrar, vă puteți confrunta cu probleme grave: hematoame, rupturi, inflamații, edem limfatic. În cazurile severe, poate apărea curbura organului genital și se poate dezvolta impotență.

Înainte de a începe să vă întindeți penisul, trebuie să îl încălziți. Acest lucru va face țesuturile elastice datorită fluxului crescut de sânge. În termen de 5 minute, ar trebui să încălziți penisul cu un prosop cald, în apă fiartă și ușor răcită, folosind mișcări ușoare cu palmele.

Trage forțat

Începeți să faceți exercițiile într-un moment în care doriți să mergeți la toaletă într-un mod mic. Toaleta poate fi vizitată numai după ore. Cel mai adesea, trebuie să faceți exercițiile într-o stare relaxată. Mărirea manuală a demnității masculine se realizează în următoarele moduri:

 • Apucați penisul cu degetele la baza glandului și trageți-l înainte. Nu ar trebui să existe durere, dar un disconfort ușor va fi prezent. Așteptați 5 secunde și scoateți-vă mâna. Apoi, în același mod, trageți penisul mai întâi spre partea stângă, apoi spre dreapta. De asemenea, puteți direcționa organul în sus și în jos.
 • Prindeți baza penisului glandului și trageți-l înainte și în sus. Rotiți ușor organul mai întâi în sensul acelor de ceasornic, apoi invers. Fiecare buclă ar trebui să se încheie cu un masaj ușor al penisului, acest lucru este necesar pentru a spori circulația sângelui. Astfel, frenul penisului este întins. Într-o lecție, trebuie să faceți cel puțin 25 de mișcări de rotație.
 • Următorul exercițiu se efectuează într-o stare de excitare ușoară. Trageți penisul spre perineu și așezați-vă ușor pe el. În acest caz, corpurile cavernoase sunt sub presiune, ca urmare a căreia există o creștere nu numai în lungime, ci și în grosimea bărbăției.
 • Prindeți ferm capul cu degetele, trageți penisul în sus și țineți-l în această poziție timp de 7 secunde. În acest moment, cu degetele celeilalte mâini, alergă de-a lungul trunchiului organului de jos în sus, apăsând cu efort. Dacă se simte durere, exercițiul trebuie oprit și capul trebuie stors cu mâna pentru a crește fluxul de sânge.

Este important să întindeți corect penisul pentru a nu-l deteriora. Nu poți să te grăbești și să acționezi grosolan. Puteți utiliza un dispozitiv special pentru a accelera manifestarea efectului.

Structura penisului

Extender

Cu acest dispozitiv compact, penisul este întins extrem de ușor, rezultatul fiind fixat permanent. Țesuturile care cresc în timpul procesului de întindere au aceeași structură ca și țesuturile originale ale organului. Aceasta înseamnă că metoda determină întinderea naturală a penisului și nu dăunează sănătății.

Un extensor este un dispozitiv format dintr-o bază, tije care vă permit să reglați lungimea dispozitivului și un suport pentru cap. Penisul este introdus în dispozitiv și întins ușor la dimensiunea dorită. Desigur, acest lucru nu se întâmplă într-o singură lecție.

Un anumit disconfort ar trebui resimțit atunci când purtați dispozitivul. Cu toate acestea, senzațiile de durere vii indică faptul că lungimea prelungitorului trebuie redusă. Regulile de utilizare a instrumentelor:

 • Targa pentru penis trebuie purtată în fiecare zi timp de cel puțin 4 ore, cu pauze scurte la fiecare 60 de minute;
 • pauza maximă este de 24 de ore, altfel efectul nu va apărea sau va apărea mult mai târziu;
 • primele câteva zile ale bilei trebuie să fie fixate la valoarea de referință;
 • prelungiți bara cu cel puțin 0, 5 cm la fiecare 7-10 zile.

Extensorul este recomandat să fie purtat pe tot parcursul anului. În acest timp, penisul va atinge lungimea maximă posibilă. Nu puteți fixa dispozitivul pe penis în stare de erecție. De asemenea, este interzisă purtarea extensorului noaptea. Mărirea penisului prin întindere cu acest dispozitiv vă permite să obțineți un penis cu 7 cm mai lung decât dimensiunea sa naturală.

Folosirea unui extensor pentru mărirea penisului

Folosind greutăți

În acest caz, numai lungimea organului genital va fi mărită, grosimea va rămâne aceeași. Unii bărbați se tem să folosească această metodă, deoarece este mult mai ușor să întindeți frenul preputului cu ajutorul mâinilor, deoarece puteți controla procesul. Cu toate acestea, dacă exercițiile sunt făcute corect, penisul nu va fi deteriorat, iar efectul va fi excelent.

Puteți utiliza atașamente special concepute în acest scop. Dar bărbații folosesc adesea mijloace improvizate. Cel mai des folosit:

 1. carte;
 2. Ceașcă;
 3. legume sau fructe;
 4. sticla de plastic cu apa.

Înainte de lecție, ar trebui să încălziți penisul cu masaj. O dantelă este legată de sarcină. Dacă utilizați un obiect la care nu puteți atașa o frânghie, puneți-l într-o pungă. Capătul superior al șirului se aplică penisului, iar deasupra este lipită o tencuială adezivă.

Greutatea maximă a încărcăturii în primele etape este de 0, 25 kg. Trebuie să începeți cu 5 minute. Dacă apar senzații dureroase și capul devine amorțit, puteți reduce timpul la 1-2 minute.

Pentru a întinde frenul preputului moale și treptat, ar trebui să măriți timpul de purtare, adăugând 5 minute la fiecare câteva zile. Durata de purtare a dispozitivului nu trebuie să depășească 1 oră.

Greutatea penisului

Masaj

Pe lângă creșterea lungimii și grosimii organului genital, masajul oferă un rezultat excelent sub forma unei potențe îmbunătățite. Dacă masezi și testiculele, poți crește producția de testosteron, ceea ce va ajuta la întărirea forței masculine. Numărul de spermatozoizi în ejaculat va crește, de asemenea, ceea ce este important pentru cei care doresc să devină tată.

Cum se masează penisul și testiculele:

 • înainte de procedură, încălziți organele genitale, trageți ușor scrotul;
 • masează penisul cu efort, încercând să-l scoți;
 • întinderea testiculelor se face cu atenție cu degetele mari ale ambelor mâini;
 • puteți atinge ușor scrotul și îl puteți zdrobi în palme.

Dacă masajul se face corect, testiculele sunt considerabil mai grele din cauza fluxului sanguin. Penisul se va mări mai repede dacă utilizați o cremă specială în timpul procedurii.

Rezultate

Este foarte posibil să schimbați dimensiunea și forma penisului, dacă nu săriți cursurile și faceți exercițiile corect. Este important să vă acordați un efect pozitiv și să efectuați măsurători în mod regulat.

Nu uitați să vă întindeți frenul penisului cu precauție extremă. Durerea severă nu poate fi tolerată, dar anumite senzații (nu foarte plăcute) ar trebui să fie prezente în timpul exercițiului.

Metodologie Eficienţă
Întinderea forței 2/10
Extender 4/10
Greutăți 4/10

Cu abordarea corectă și exercițiile fizice regulate, puteți conta pe un rezultat pozitiv. Cu toate acestea, efectul nu va fi rapid. Trebuie să aveți răbdare cel puțin câteva săptămâni.