Instructiuni de folosire Maral Gel

Instrucțiuni despre utilizarea Maral Gel

Manualul produsului Maral Gel este elementar și unul dintre principalele sale avantaje. Este ușor să-ți dai seama cum să folosești gelul.

Există un singur lucru pe care experții îl cer să își concentreze interesul - este necesar să folosiți produsul în mod constant (zilnic), deoarece altfel rezultatul prezis poate să nu vină cât de repede doriți.

Timpul de recepție este calculat pentru 30 de zile (durata cursului).

Instrucțiuni de utilizare
Acțiuni Rezumat
1. Înainte de a merge la culcare, aplicați Maral Gel pe penis. Distribuie gelul în mod egal cu mișcări de masaj, ca și cum ar fi frecat-o în interior. Aplicarea gelului Maral are loc în decurs de 3 minute pe zi și crește, de asemenea, dimensiunea penisului până la 6 centimetri.
2. Pentru cele mai bune rezultate, aplicați Maral Gel cu 25-30 de minute înainte de sex.

Privind cât de mult trebuie împrăștiat Maral Gel, în acest caz depinde de rezultatul prezis. Pentru a face schimbări în relația cu fata, pentru a face intimitatea sexuală cea mai colorată, gelul trebuie aplicat înainte de sex.

Aplicați o dată pe zi pentru a crește volumul. Producătorul nu limitează în niciun fel durata de utilizare a Maral Gel. Cu toate acestea, se recomandă utilizarea acestuia cel puțin o lună. Totalurile inițiale sunt exprimate după 3 săptămâni.

Majoritatea bărbaților și bărbaților din România care folosesc acest gel pentru mărirea penisului susțin că acest medicament nu numai că reconstituie funcția sexuală, ci și o netezește. Proprietățile încălcărilor dispar mult timp.

Mulți bărbați au luat anterior decizia de a lua Maral Gel și nu au regretat niciodată. În resursele specializate de pe Internet, este posibil să găsiți un număr colosal de recenzii pozitive despre acest produs, care este garanția optimă a eficienței sale și a efortului pozitiv asupra corpului. Mărirea penisului este importantă.

Indicații pentru gel

Indicații pentru utilizarea gelului Maral

Maral Gel poate fi folosit de bărbați sau bărbați de absolut toate vârstele. Rezultatul său va deveni vizibil atât la tinerii tineri, cât și la bărbații mai în vârstă.

Maral Gel poate fi utilizat în variante similare:

  • Erecție proastă.
  • Dificultate de a atinge orgasmul.
  • Sex de scurtă durată.
  • Tulburări de reproducere.
  • Volumul penisului nesatisfăcător.
  • Dificultate cu dorința sexuală.


Contraindicații pentru utilizarea gelului Maral

Maral Gel nu are contraindicații, cu excepția uneia - intoleranță personală la 1 dintre ingrediente.

În această perioadă, nu a existat nicio situație de apariție a rezultatelor terților sau reacții alergice la utilizarea medicamentului.

Persoanelor care nu au atins vârsta majoratului li se interzice cu siguranță să accepte produsul.

Puteți cumpăra acest gel numai de pe site-ul oficial al producătorului la un preț atractiv pentru dvs.